Korábbi vasárnapok hirdetései

Aktuális információk

Szombaton az 3 - as csoport következik a templomtakarítás elvégzésében. 

Határozat: A Covid -19 járványügyi helyzet lehetetlenné tette a székesfehérvári Egyházmegyében a plébániák képviselő testületének szabályos megválasztását 2020. Pünkösdjéig. 
A Püspök Úr a jelen helyzetre való tekintettel az Egyházmegyében egységesen 2021. Pünkösdjéig meghosszabítja a plébániai képviselőtestületek tagjai kinevezésének érvényességét. 

Nyári napközis tábort szervezünk 2020. július 06 – 10 - ig rendszeresen templomba járó alsó tagozatos gyerekek részére.  
Jelentkezni lehet június 15 - éig Szekeresné Gabinál. 

A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia a veszélyhelyzet idejére hozott korábbi rendelkezéseit módosította: 
A 637/2020. sz., március 17-én kelt rendelkezésünkben foglaltakat, miszerint a vasárnapi szentmisén való részvétel kötelezettsége alól felmentést adunk és lehetővé tesszük az általános feloldozást, 2020. június 14-től, Úrnapjától kezdődően általánosan visszavonjuk, hacsak az illetékes megyéspüspök másként nem rendelkezik. A szentmisén való részvétellel kapcsolatban az általános morális elvek továbbra is érvényesek, vagyis idősebb, veszélyeztetett, illetve beteg testvéreinkre, továbbá azokra, akik kötelességüket teljesítik, a kötelezettség nem vonatkozik. 

Nomád vándortábort szervezünk a Kék túra útvonalán lányoknak és fiúknak. Ha szeretnél napi 15-20 km túrázás közben rácsodálkozni a természet szépségeire, és szívesen beszélgetsz más fiatalokkal akkor mindenképpen gyere el! A kirándulások alatt lesz lehetőség imádkozásra, együtt éneklésre. Jelentkezési korhatár 12 évtől-22 évesig. 
Időpontja: 2020 július 27 - augusztus 1- ig ( 6 nap, hétfőtől -szombatig) 
Helyszín: mindig máshol  
Részvételi díj: 10 000 Ft + utazási költség 
Szervezők: Gyulay Richárd, Szekeres Zoltán, Kovács Imre, Hankó Klára 
A jelentkezési lapokat kérjük 2020 június 15 - ig eljuttatni az alábbi címre lehet: 2462 Martonvásár, Orgona utca 26. Tel.: 0622 - 461 -341; 
A jelentkezést csak a tábori költség befizetésével tudjuk elfogadni! 


 
Isten éltesse azokat, akik ezen a héten ünnepelték a névnapjukat és a születésnapjukat.