Korábbi vasárnapok hirdetései
Aktuális információk

Jövő vasárnapra (november 24.) a MKPK országos gyűjtést hirdet a Karitász javára. A perselyadományt erre a célra kell elküldenünk az Egyházmegyei Hatósághoz.(60/40%). 
November 19-én kedden lesz Árpád-házi Szent Erzsébet ünnepe. Az Erzsébet napi kenyerek megáldása és szétosztása november 24-én, vasárnap lesz a ½ 9 szentmise végén. A helyi Karitász csoport a nagylelkű adományokért, segítségükért, köszönetüket kifejezve fogják átadni a megáldott kenyereket. 

A Prohászka Imaszövetség következő összejövetele és közös imája november 21-én, csütörtökön 17.30-tól kezdődik a Szent István közösségi házban. A szentségimádás este 6 órától lesz itt a templomban. 

Pénteken 19.30-tól lesz a Biblia óra, amelyet Diószegi László fog tartani kéthetente a Szent István Közösségi Házban. 
Szombaton (2019. november 23-án) 17.00 és 18.00 óra között Egyházközségünk is csatlakozik Krisztus Király ünnepe előestéjén a világméretű szentségimádáshoz a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra készülve! Várunk mindenkit szeretettel 17.00 órára templomunkba! 
Novembertől elkezdődnek a karácsonyi misztériumjáték próbái. Azok az iskolások, akik szeretnének szerepelni benne, jelentkezzenek Szekeresné Gabinál. A próbák péntekenként lesznek 18 órakor a közösségi házban. Bővebb információért keressék őt. 
Szombaton az 4-es csoport következik a templomtakarítás elvégzésében. 

November 26-án, kedden 18.00-tól Bakos Gergely OSB (bencés szerzetes) tart előadást a Közösségi Házban "Ellenség vagy barát?-Jordan Peterson a keresztény hagyományról és hitről" címmel. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!" 

Advent 1. vasárnapjával (December 1.) kezdődően gregorián és régizenei szolgálat indul itt a martonvásári Szent Anna templomban. Szeretettel várunk minden énekelni szeretőt, aki szeretne aktívabban bekapcsolódni a liturgiába. 
Jelentkezni, érdeklődni Varga Veronikánál lehet a 0620-776-9968-as telefonszámon vagy a vargaveronika5@gmail.com email címen. 

November 27-én szerdán 19.00-tól Testületi ülést tartunk a Közösségi Házban. Szeretettel hívom és várom a Testület tagjait . 

Adventi lelkinap lesz a gyerekeknek december 1-én. 
8.30-kor a szentmisével kezdődik, majd a Szent István Közösségi Házban folytatódik életkorhoz szabott előadással, kézműveskedéssel. 
10 órától a gyerekeknek a közösségi házban lelki program Diószegi László vezetésével és kézműves foglalkozás, felváltva korcsoportonként. 
A gyerekeknek a foglalkozás kb. 12 óráig tart. 
A felnőtteknek szintén Diószegi László vezetésével 14 órától kezdődik a lelki program és szentmiséig 18 óráig tart. 
A Karitász részére Münchenből ruhaadomány érkezett. Az Egyházközség hívei számára a vasárnapi 8.30-as szentmise után lehetőség lesz a Karitász épületében a válogatásra. Mindenkit szeretettel várnak. 
Megérkeztek a 2020-as naptárak. Kalendárium: 420 Ft; hajtogatós: 300 Ft; 1 lapos pedig 30 Ft. 
Lassan közeledik az év vége. Felhívom a kedves Testvérek figyelmét, és tisztelettel kérem, hogy aki még nem rendezte a 2019. évre az egyházi hozzájárulását, a következő hetekben megteheti.