Korábbi vasárnapok hirdetései

Aktuális információk

Január 30 – án hétfőn este 18.30 - tól Testületi ülést tartunk a Plébánián. Szeretettel hívom és várom a Testület tagjait az esti szentmisére is. 
 
Kedden 18 – 19 óra között csendes szentségimádást tartunk itt a templomban. 
 
Szerdán este 7 órától imádságos bibliaolvasást, Lectio Divina-t tartunk. Minden alkalommal a következő vasárnap evangéliumának szövegét olvassuk. Az aktuális helyszínről Lipovics Anitánál lehet érdeklődni. Mindenkit szeretettel várnak! 
 
Február 2 – án csütörtökön, Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepén 18.00 - kor tartunk templomunkban ünnepi szentmisét gyertyaszenteléssel. Szeretettel várunk mindenkit. Jövő vasárnap nem lesz gyertyaszentelés! 
 
Február 3 – án Szent Balázs püspök és vértanúnak lesz az emléknapja. Jövő hétvégén a szentmisék végén lesz Balázs áldás. 
 
Köszönöm azoknak a Testvéreknek a munkáját, akik szombaton a fenyőket eltávolították a templomból és kitakarítottak. 
 
Szombaton a 1 - es csoport következik a templomtakarítás elvégzésében. 
 
Akik 2023 – ban szeretnének itt a martonvásári római katolikus templomba házasságot kötni, megkérem jelentkezzenek a Plébánián. 
 
Megszentelt élet napja 
2023.02.02. - Urunk bemutatásának ünnepén, Gyertyaszentelő Boldogasszony napján, 17 órakor tartanak koncelebrált ünnepi szentmisét a Székesegyházban. A Megszentelt élet világnapján együtt imádkozunk a szerzetesekkel, szerzetesnővérekkel, a Prohászka Imaszövetség tagjaival és a plébániákon működő közösségek és a lelkiségi mozgalmak képviselőivel. 
Közösen adnak hálát a papok és a szerzetesek hivatásukért. Az ünnep az egész Egyház felelősségére hívja fel a figyelmet, hogy a Krisztusba vetett hitre kell hívni a kereső embereket, akik az élet különféle kérdéseire természetfeletti utakat keresnek, mert Jézuson keresztül találja meg mindenki önmagát és élete célját. Isten mindannyiunkat életszentségre hívott meg Fiában, Jézus Krisztusban. A Szentlélek sokféle kegyelmét befogadva, sajátos élethelyzetünkben és karizmáinkkal tudjuk építeni Isten Országát. 
Szeretettel hívják a szerzetesi közösségek, lelkiségi mozgalmak képviselőit. 
 
Isten éltesse azokat, akik ezen a héten ünnepelték a névnapjukat és a születésnapjukat!